AQLIY NUQSONGA EGA BO’LGAN BOLALAR NUTQINING TOVUSH TALAFFUZ KAMCHILIGINI BARTARAF ETISHNING KORREKSION-LOGOPEDIK ISH USULLARI - Akramova, Xafiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqola aqliy rivojlanishida nuqsoni bo'lgan bolalar uchun nutq terapiyasining korrektiv-logopedik usullariga ilmiy yondashuvlarga asoslanadi, nutq faoliyati motivatsiyasini boyitadi va aqli zaif bolalarda nutqni rivojlantirish bo'yicha ishlarning samaradorligini oshiradi.