BO`LAJAK O`QITUVCHILARNING KASBIY MADANIYATIGA QO`YILGAN TALABLAR - Tayirov, Mansur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada po’lajak o’qituvchilarning kasbiy madaniyatiga qo’yiladigan talablar haqida mulohazalar yuritilgan.