OILADA OTA-ONA VA FARZANDLAR O’RTASIDAGI NIZOLAR. - Davurova, Guzal (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
ushbu maqolada oilaviy munosabatlar, ota-onaning farzand bilan bo`lgan munosabatlarida nizolar va ularni oldini olish hamda ularni bartaraf etishga oid fikr mulohazalar bayon etilgan.