OILAVIY MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMI - Davurova, Guzal (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada oilaviy muammolarni o’rganish oilaviy muammolar o`zaro munosabatlardagi kelishmovchilik, o`zini tuta olmaslik, turmush o`rtog`idan mamnun bo`lmaslik, zerikarli hayot, oilaviy burchlarning taqsimlanishi, janjalkashlik, o`ta manmanlik, xulq-atvordagi nomukamallik, moddiy qiyinchiliklar, jizzakilik kabi oila a’zolariga xos xatti-harakatlar va xarakter xususiyatlaridan kelib chiqishi haqida yoritilgan.