OILA VA MAKTAB HAMKORLIGINI YOʻLGA QOʻYISHDA TAʼLIM MUASSASASI PSIXOLOGINING O’RNI VA AHAMIYATI - Mamasaidova, Oʻgʻilshod; Toʻxtasheva , Rayhona (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada oila va maktab hamkorligini yoʻlga qoʻyishda maktab psixologining faoliyati, pedagoglar jamoasi bilan olib boriladigan ishlar haqida maʼlumotlar keltirilgan.