INSONPARVARLIK SIFATLARINING BOLALARGA XOS KO‘RINISHINI TARBIYALASH - Jumanova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda insonparvarlik sifatlarini tarbiyalash, axloq qoidalarini egallab olinishi, munosabatlarda nima yaxshi-yu , nima yomon ekanligini chuqurroq anglash haqida fikr yuritiladi.