YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH MUAMMOLARI - Fayziyeva, nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada nikoh va oilaviy munosabatlarning barqarorligi yoshlarning oilaviy hayotga tayyorligiga bog‘liq bo‘lib, bu erda turmush qurishga tayyorlik oilaviy turmush tarziga hissiy ijobiy munosabatni belgilaydigan shaxsning ijtimoiy-psixologik munosabatlari tizimi sifatida tushuniladi.