MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARI TARBIYALASHDA PEDAGOGIK- PSIXOLOGIK YONDASHUV - Esonova, Laylo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolaning psixologiyasi hamda pedagogikasi haqida ma’lumot berilgan. Bu yoshdagi bolalarning o‘ziga xos psixologiyaga ega bo‘lishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.