ZAMONAVIY O‘QITUVCHI VA UNGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Xudoyqulova, Gavhar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida ta’lim jarayonini tashkil etishda va o‘quvchilarni tarbiyalashda o‘qituvchilarning zamon talabiga mos zamonaviy mutaxassis bo‘lib shakllanishi yuzasidan masalalar yoritib o‘tilgan.