ТАРБИЯВИЙ ИШЛАРДА АРТ ПЕДАГОГИКАНИНГ ПОТЕНЦИАЛИНИ РЎЁБГА ЧИҚАРИШ УЧУН ПЕДАГОГИК ШАРОИТЛАР - Haqqulov, Toxir (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Мақолада тарбиявий ишларда арт педагогиканинг потенциалини рўёбга чиқариш учун педагогик шароитлар ҳақида сўз юритилган, бунда тарбия нафақат оила, мактаб, болалар ва ёшлар ташкилотларида олиб бориладиган жараёнлар бўлибгина қолмай, унинг етакчи ғоялари оммавий ахборот воситалари, газета ва журналлар орқали сингдирилган мафкурани ҳам ўз ичига олади.