TALABALAR ILMIY DUNYOQARASHINI YUKSALTIRISHNING AXBOROTLI TA’MINOTIDAN BО‘LAJAK MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHDA FOYDALANISH - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada bо‘lajak boshlang‘ich sinf о‘qituvchilarning ilmiy dunyoqarashini yuksaltirishning uzluksizligini ta’minlashning axborotli ta’minotidan turli variantlarda foydalanish asoslari o‘rganilgan. Talabalar ilmiy dunyoqarashini yuksaltirishning axborotli ta’minotidan bо‘lajak mutaxassislarni tayyorlashda foydalanishning pedagogik asoslari yoritilgan.