YOSHLARGA OILADA TA’LIM-TARBIYA BERISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK JIHATLARI - Qo’shoqova, Go’zal; Turakulov, Laziz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada yoshlarga oilada ta’lim-tarbiya berishning ijtimoiy-psixologik jihatlari ochib beril gan. Shuningdek, o’sib kelayotgan yoshlarning mukammal kamol topishida oila muhim tarbiya maskani ekanligi nazariy jihatdan asoslab berilgan.