O`QUVCHILAR EMOTSIONAL INTELLEKTI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Po’latova, Nazira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada O‘quvchi yoshlarning ijtimoiy intellekti tabiatini tadqiq etish, O‘quvchilar emotsional intellekti shakllanishining psixologik xususiyatlari o‘rganilgan.