OILADA BOLA TARBIYASIDAGI MUAMMOLAR - Mardiyeva, Muborak (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada oiladagi tarbiya, oilada ota-ona va bola o’rtasidagi munosabatlar hamda muammolar va ularni hal qilish yo’llari to’g’risida fikrlar yoritilgan.