СУИЦИДАЛ ХУЛҚ МУАММОСИНИ ЎРГАНИЛИШИНИНГ ТАРИХИЙ ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мазкур маколада суицидал ҳолатнинг тарихий шарт-шароитлари хақида сўз боради. Ўз жонига қасд қилиш ҳолатлари тарихий даврлар мобайнида ҳар қандай жамиятнинг доимий йўлдоши ҳисобланган. Шундай фикрлар борки, баъзи одамлар шунчаки ўзини ўзи ҳаётдан маҳрум қилишлари лозим.