MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING MA`NAVIY SHAKLLANISHIDA TA`LIM MUASSASINING IJTIMOIY PEDAGOGIK TA`SIRI - Muqimov, Firdavs (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada maktab yoshidagi bolalarning ma`naviy shakllanishida ta`lim muassasining ijtimoiy pedagogik ta`siri haqida so’z boradi.