INSONIYATNI MA’NAVIY RIVOJLANISHI BILAN OILADA FARZAND TARBIYASINING UYG‘UNLIGI - Abdullayeva, Xurshida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada insoniyatni ma’naviy rivojlanishi bilan oilada farzand tarbiyasining uyg‘unligi haqida so‘z yuritilib, unda oila insonni xalol va pokiza bo‘lishiga, ilm-fan asoslarini egallashga, beva - bechoralarni qo‘llab - quvvatlashga, tabiatni e’zozlashga dav’at etadigan diniy, ma’naviy, axloqiy qadriyatlarga alohida e’tibor berishga dav’at etilishi haqida yoritilgan.