БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРДА ЧЕТ ТИЛИ ЎЗЛАШТИРИШ ВА ЎРГАНИШНИНГ ЁШГА ОИД ХУСУСИЯТЛАРИ - Shakarboyeva, Shakarboyeva; Худойқулова , Гавҳар (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мақолада чет тилларни бошланғич синфларда ўргатиш жараёнини самарали ташкил қилиш масалалари ёритилган. Унда психологиянинг муҳим жиҳатлари ҳамда руҳий жараёнларнинг бошланғич синфларда чет тилларни ўргатишга таъсири хусусида сўз боради. Бошланғич даражада инглиз тилини белгиланган талаблар асосида эгаллашда ўқитувчилар билиши лозим бўлган муҳим психологик хусусиятлар ҳақида маълумотлар келтирилган.