INTELLEKT MUAMMOSI VA UNI RIVOJLANTIRISH - Qodirova, Malikaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada aql, axloq, iste’dod va intellekt masalalari yoritib berilgan. Olimlarning intellekt borasida olib borgan tadqiqotlari, izlanishlari va bu boradagi tavsiyalari hamda intellektni rivojlantirishga oid maslahatlari berilgan