МЕХРИБОНЛИК УЙЛАРИДА ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙЛАШУВИНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИХАТЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza; To’rayeva, Barno; Absalamov, Jo’rabek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада мехрибонлик уйларида тарбияланувчиларнинг ижтимоийлашувининг психологик жихатлари ёритиб берилиб, сўнгги йилларда мамлакатимизда ижтимоий етимликнинг олдини олиш, аҳоли ва ёшлар орасида соғлом оила қуришга маъсулият билан ёндашишни тарғиб қилиш, оилавий қадриятларга маънавий-аҳлоқий муносабатни шакллантириш бўйича кенг кўламли ишлар амалга оширилиши очиб берилган.