АНЪАНАВИЙ ПЕДАГОГИКА ВА ПЕДАГОГИК ПСИХОЛОГИЯДА ЎҚИТИШ ЖАРАЁНИ - Siddiqova, Sanobar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу макола бугунги куннинг долзарб мавзуларидан бири бўлган узлуксиз таълим жараёнида мустакил фикрловчи,ижодкор шахсни тарбиялашнинг педагогик-психологик жиҳатлари ёритилган.