ЎҚУВ-ТАРБИЯ ЖАРАЁНИГА ТЕХНОЛОГИК ЁНДАШУВ-ТАЪЛИМ РИВОЖИНИНГ ҲАҚҚОНИЙ ДВИГАТЕЛИ СИФАТИДА - Haqqulov, Toxir (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада ўқув-тарбия жараёнига технологик ёндашув ва унинг имкониятлари, педагогик технологияларни жорий қилиш асосида таълим жараёнинг самарадорлигини ошириш истиқболлари хусусида мулоҳазалар юритилган.