NUTQ NUQSONLARINI KORREKSIYALASHDA “STEM” TIZIMIDAN FOYDALANISH. - Islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqola nutq nuqsonlarining guruhlari hamda xususiyatlariga e’tibor qilgan holda, ularda korreksion ishlarni yangi texnologiyalar hamda innovatsion g’oyalarga tayanib tashkil etishning samaradorligi; jamiyatda “Stem” tushunchasini shakllantirish uning qulayligi va imkoniyatlarini tushuntirush . Shuningdek, Stem ta’limni tashkil etish orqalishaxslarda logopedik va boshqa yordamlar imkoniyatlarini va kamchiliklarini tekshirish asosidadir.