ШАХСГА ТИЗИМЛИ ЁНДАШИШДА ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ - Majidov, Jasur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
ушбу маколада шахсга тизимли ёндашувда қадриятларнинг ўрни хусусида мулоҳазалар юритилган.