AQLI ZAIFLIK TUSHUNCHASI TALQINIDAGI NAZARIY XATOLARNING SALBIY OQIBATLARI - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Maqolada aqli zaiflik tushunchasi talqinidagi nazariy xatolar, maktab ta’limi amaliyotida qanday salbiy oqibatlarga olib kelishi haqida fikr mulohazalar yoritilgan. Aqli zaiflik tushunchasi haqidagiturli xil qarashlari taxlil qilingan.