БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ ИЖТИМОИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ ИЖТИМОИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ кенг ёритиб берилган