Ўқувчиларнинг ижтимоий фаоллигини шакллантириш асослари - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада ўқувчиларнинг ижтимоий фаоллигини шакллантириш асослари кенг ёритиб берилган