SPORTChILARDA GENDER USTANOVKALARNING NOMOYON BO‘LISH XUSUSIYATLARI - Majidov, Jasur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2025)
Ushbu maqolada sportchilarda gender ustanovkalarning namoyon bo‘lishini empirik o‘rganishga oid taqqiqotning natijalari haqidagi malumotlar berilgan.