AXBOROT MUHITI SHAROITIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH ORQALI TA’LIM TIZIMIGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Donayeva, Nozimaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Bugungi kunda ta’lim tizimlarida psixologik xizmatni joriy etish borasida olib borayotgan qator nazariy-ilmiy va amaliy-uslubiy ishlari psixologik xizmatni joriy etish va rivojlantirish uchun ma’lum darajada asos bo’lmoqda.Aynan ushbu tadqiqotda raqamli texnologiyalarning ta’lim tizimida psixologik xizmatni tashkil etishdagi ahamiyati keltirib o’tilgan.