BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI SAMARALI MULOQOTGA O’RGATISHNING O’ZIGA XOS USULLAR - Ashurova, Shaxnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
boshlang’ich sinf o’quvchilarini samarali muloqotga o’rgatishning o’ziga xos usullari to’g’risida to’liq ma’lumot berilgan