YADRO FIZIKASINI O‘QITISHDA “YALPI FIKRIY HUJUM” STRATEGIYASI ASOSIDA MUAMMOLI MASALALARNI TAHLIL QILISH - Tusunboyev, Olmos (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada “Yalpi fikriy hujum” metodi yordamida tashkil etilgan mashg‘ulotlar jarayonida ixtiyoriy muammolar yuzasidan bir necha original yechimlarni topish imkoniyatlari haqida gap ketadi. “Yalpi fikriy hujum” metodi tanlab olingan mavzular doirasida ma’lum qadriyatlarni aniqlash, ayni vaqtda ularga muqobil bo‘lgan g‘oyalarni tanlash uchun sharoit yaratadi.