BOBUR VA BOBURIYLAR DAVRIDA MUSAVVIRLIK SAN’ATI - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2024)
Maqolada Bobur va boburiylar davrida Hindistonda musavvir lik san’atining taraqqiyoti va rivojlanishi haqida fikr yuritiladi