FIZIKA FANIDAN YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA SINFDAN TAShQARI MASHG‘ULOTLARNI TAKOMILLASHTIRISH - Tusunboyev, Olmos (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning ilmiy dunyoqarashi va falsafiy tafakkur qobiliyatini rivojlantirish, o‘quvchilarning fizikaga qiziqishini oshirishda sinfdan tashqari mashg‘ulotlarning ahamiyati hamda ularni amalga oshirishda nimalarga e’tibor qaratish lozimligi haqida so‘z boradi