YARIM O’TKAZGICHLAR FIZIKASINI O’QITISH METODIKASI - Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2023)
Akademik litsey talabalariga “Yarimo’tkazgichlar fizika”sini nazariy asoslarini o’rganishlarida qulaylik yaratish maqsadida fan bo’yicha asosiy atama va tushunchalarni kengroq yoritish kerak bo’ladi