CHIZMACHILIK FANIDAN DIDAKTIK O`YINLI TEXNOLOGIYALARNING TA`LIMIY TARBIYAVIY AHAMIYATI - Maxmudov, Abdunabi (Физико-технологического образование, 2023)
Ta`limning bugungi kundagi vazifasi o‘quvchilarni axborot-ta`lim muhiti sharoitida, har xil o‘yinli texnologiyalar asosida, mustaqil ravishda axborot texnologiyalaridan oqilona foydalana olishi, o‘qitishning yangi texnologiyalar asosida tashkil qilishga o‘rgatishdan iborat. Ushbu maqolada axborot texnologiyalaridan va interfaol metdolardan foydalangan holda darslarni tashkil qilish haqida so‘z boradi