X-XI SINFLARDA TEXNOLOGIYA TA’LIMIDA YOSH AVLODNI KASBIY TAYYOGARLIGINI OSHIRISH MASALALARI - Murtazayev, Meli (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu ishda umumiy o’rta ta’lim maktablarining 10-11 -sinf o’quvchilariga mahsulot va materiallarga ishlov berib tayyor mahsulot yaratish asosidagi ishlab chiqarish jarayonlari va ulardagi ishtirok etadigan kasblarni egallash mezonlari haqida uslubiy fikr mulohazalar keltirilgan.