BIOLOGIYA TA’LIM YO’NALISHI TALABALARINING FIZIKADAN O`ZLASHTIRISH DARAJALARINI OSHIRISH - Irmatov, Fozil (Физико-технологического образование, 2022)
Fizika fanidan darsda kasbga oid materiallardan foydalanishning asosiy yo‘nalishlari aniqlash. Fizikani pedagogika oliy ta’lim muassasalarining biologiya ta’lim yo’nalishiga o`qitishda talabalarining o`zlashtirish darajalari (ta’lim samaradorligi)ni oshirishda fanlararo bog`lanishlar orqali amalga oshirish usuli ochib berilgan