FARADEY TAJRIBASI VA INDUKSION TOK MAVZUSINI MODULLI DASTUR ASOSIDA OʻQITISH USULLARI - Saydayev, Obid (Физико-технологического образование, 2022)
Fizika darslarini modul asosida tashkil etish, eng avvalo har bir bob va mavzularni oʻrganib chiqish va shu asosida makrodastur ishlab chiqish bilan boshlanadi. Makrodasturning maqsadi esauning tarkibiga kiruvchi barcha bob va mavzularni toʻliq ochib berishdan iboratdir