UMUMIY TA’LIM MAKTABIDA EKOLOGIK TA’LIM MAZMUNI - Eshtuxtarova, Orzigul; Sheraliyev, Azizjon; Sheraliyev, Azizjon (Физико-технологического образование, 2022)
Ta'limning maqsadlari umuminsoniy g'oyalar, milliy an'analar va jamiyatning ijtimoiy tartibidan muayyan sharoitlarda ta'lim tizimiga kelib chiqadi. Maqsadlar berilgan natijaga erishish bosqichlari va vositalarini - ekologik madaniyatni shakllantirish imkonini beradi