“ZARBDOR TEXTILE” MCHJNING SAMARADORLIK KO’RSATKICHINI OSHIRISH MAQSADIDA ELEKTR YUKLAMALARI KARTOGRAMMASINI QURISH VA BPP NING O‘RNATILISH JOYINI ANIQLASH - Qurbonov, Anvar; Qurbonov, Abror; Qurbonova, Barno; Baratova, Zaxro (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada zavodning elektr energiyaga bo’lgan extiyojidan kelib chiqgan holatda elektr energiya isrofini kamaytirish hamda samaradorlik ko’rsatkichini yaxshilash maqsadida elektr yuklamalari kartogrammasi qurilgan va bosh pasaytuvchi padstansiyaning o‘rnatilish joyini aniqlangan