TALABALARNING MAGNITLANISH MAVZULARINI O'RGANISHIDA DUCH KELISHI BO’LGAN QIYINCHILIKLAR - Berkinov, Alisher; Umirov, Javlonbek (Физико-технологического образование, 2022)
Tadqiqotchi o'qituvchilar magnitlanish va elektromagnit induksiya o'rta maktab o'quvchilari tushunishi eng qiyin mavzular ekanligini ta'kidladilar