MINIATYURA SAN'ATIDA KOMPOZITSIYA ASOSLARI - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada miniatyura kompozitsiyasi asoslari, uning yangi, zamonaviy kompozitsiya yaratishdagi o’ziga xos qonuniyatlarga amal qilinishi haqida yoritilgan