MAKTABLARDA KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH ISHLARINI OLIB BORISHDA TEXNOLOGIYA FANINING O‘RNI - Axmedova, gulchehra; Yusupov, Doston (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada maktab ta’limining hozirgi bosqichida o’quvchilarni mehnatga tayyorlash, o’sib kelayotgan avlodning ta’lim va tarbiyasidagi eng zarur masalalari o’rganib chiqilgan.