YO‘L HARAKATI XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH TAMOYILLARI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
Mamlakatimizda yo‘l harakati xavfsizligini ta’minlash komissiyasi tomonidan yo‘l – transport hodisalarining oldini olishga qaratilgan ko‘plab tadbirlar ishlab chiqilayotganligiga qaramasdan respublikamiz hududida sodir etilayotgan yo‘l – transport hodisalarining soni yuqoriligicha qolmoqda.