TEXNOLOGIYA DARSLARIDA TALABALARNING O’ZLASHTIRISH SAVIYASINI TEKSHIRISH VA BAHOLASH ASOSLARI - Kirman, (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu ilmiy uslubiy ishda texnologiya darslarida talabalarning o’quv topshiriqlarini bajarish vaqtida tayyorlagan ijodiy ishlarini tekshirish va baholash mezonlari keltiriladi.