O‘QITISHNING INNOVATSION TEXNOLOGIYALARI - Farmonov, Utkir; Xudoyberdiyev, Azamat (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqola orqali mualliflar bugungi kunning dolzarb masalalaridan bo‘lgan o‘qitishning inovatsion texnologiyalarini, oliy ta’lim tizimiga tadbiq etishni yoritib o‘tgan shu bilan bir qatorda na’munalar ham kiltirgan.