MAKTABDA ASTRONOMIYA O’QITISHNING AHAMIYATI - Toshpo'latova, Dildora; Igamqulova, Zilola; Tirkashev, Bekzod (Физико-технологического образование, 2021)
Astronomiyani o’qitishdаn аsоsiy mаqsаd olam tuzilishi haqidagi tasavvurlarni ilmiy аsоsdа tushuntirish, o’quvchilаrning ilmiy dunyoqаrаsh vа fаlsаfiy mulоhаzа yuritish qоbiliyatlаrini rivоjlаntirish