ФИЗИКАНИ ЎҚИТИШДА ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ ЎРНИ - Irmatov, Fozil (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада интерфаол шаклларни замонавий ўқитиш воситалари билан биргаликда қўллаш мисолида физикани ўқитиш таълимида замонавий моделини ривожлантириш ёндашувлари баён қилинган. Таълим жараёнида мультимедияли ўқув қўлланмадан фойдаланиш талабаларнинг ақлий фаоллигини ривожлантиради, таълим жараёнини талабалар учун тушунарли ва қизиқарли қилиш имконини беради.