НОФИЗИК ТАЪЛИМ ЙЎНАЛИШИ ТАЛАБАЛАРИНИНГ ФИЗИКАДАН ЎҚУВ МАТЕРИАЛЛАРИНИ ЎЗЛАШТИРИШ ДАРАЖАЛАРИНИ ОШИРИШ МЕТОДИКАСИ - Irmatov, Fozil (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада нофизик мутахассислик йўналишлари талабаларига физикани ўқитишда асосий эътибор талабалар ўртасида илмий фикрлаш тарзини шакллантиришни, физикани мустақил ўрганиш имкониятини яратиш учун зарур бўлган назарий материаллар мазмуни баён этилган.