FAN TO‘GARAKLARIDA O‘QUVCHILAR KREATIVLIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH METODLARI - Azamov, Abdumutolib; Ismoilov, Tўйчи (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada fan to‘garaklarida o‘quvchilar kreativlik qobiliyatini rivojlantirish metodlari va ularning o‘zaro bog‘liqligi hamda qo‘llanilish shakllari haqidagi fikrlar bayon qilinadi.